Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

H "Βιοκλιματική και ο Ποδηλατόδρομος" στη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 6 Ιουνίου 2017 !!!


Στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης (30-06-2017) ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Π. Βραχνός  (video αντίστοιχα στο 20΄:30’’ & 23΄:00’’) δηλώσαν ρητά ότι σε ημερήσια διάταξη το θέμα θα συζητηθεί όταν ή λίγο πριν ολοκληρωθεί το έργο (δηλ. περί τον Απρίλιο - Μάιο 2018).     

Από την πρόσκληση σύγκλησης σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την προσεχή Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, στις 18:30, στο δημαρχείο της πόλης (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), προκύπτει ότι περιλαμβάνει όχι ένα αλλά δυο θέματα σχετικά με το έργο (α/α 1 & 12)  

Αξιοσημείωτη στροφή εντός τριήμερου, που χρειάζεται νομίζουμε τουλάχιστον κάποια λογική και πειστική εξήγηση εκ μέρους της δημοτικής αρχής. (σχετική δημοσίευση)   

Από το σύνδεσμο αυτό, μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ώρα ακριβώς που θα πραγματοποιείται, αν και καλλίτερα θα ειναι  όλοι  οι  ενεργοί πολίτες που εκφράζονται δημόσια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα προβλήματα του έργου, να βρουν χρόνο και παραβρεθούν με φυσική παρουσία στο χώρο της συνεδρίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου