Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Eπιδοτούμενα θαλάσσια μπάνια


Ξεκινούν τα επιδοτούμενα θαλάσσια μπάνια για τους χαμηλοσυνταξιούχους του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και τους ωφελούμενους του τμήματος Κοινωνικής Στήριξης της Πρόνοιας

Τη δυνατότητα να χαρούν τη θάλασσα έχουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και οι ωφελούμενοι του τμήματος Κοινωνικής Στήριξης της Πρόνοιας μέσα από το επιδοτούμενο πρόγραμμα  του ΟΚΟΙΠΑΔΑ για 10ήμερα θαλάσσια μπάνια στο Τύμβο του Μαραθώνα.

Το πρόγραμμα ενίσχυσης των συμπολιτών μας υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη και περιλαμβάνει τρεις περιόδους:

Η 1η περίοδος ξεκινά στις 3 Ιουλίου και θα έχει διάρκεια έως τις 14 Ιουλίου 2017. Θα ακολουθήσουν, η 2η περίοδος από 17 Ιουλίου – 28 Ιουλίου και η 3η περίοδος από 31 Ιουλίου-11 Αυγούστου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχόμενος σε όλους τους συμπολίτες «ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» σημειώνει:
«Βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που αδυνατούν να προγραμματίσουν καλοκαιρινές διακοπές εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε. Με κοινωνική ευαισθησία και αμέριστο ενδιαφέρον τους παρέχουμε τη δυνατότητα  να απολαύσουν στιγμές ευχαρίστησης και αναψυχής κοντά στη θάλασσα.

Θα συνεχίσουμε να  στηρίζουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας σε κάθε τους ανάγκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου