Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑΣ 70



Κυρίες, Κύριοι καλημέρα σας

Θα ήθελα καταρχάς να σας ενημερώσω ότι η συζήτηση της Αίτησης Ακυρώσεως που έχουμε καταθέσει ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας σχετικά με την υπόθεση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας COSMOTE που έχει εγκατασταθεί στην οικοδομή που βρίσκεται επί της οδού Φραγκοκκλησιάς 70, πρόκειται εκτός απροόπτου να συζητηθεί ενώπιον του Ε' Τμήματος του ΣτΕ κατά τη δικάσιμο της 21/6/2017 κατόπιν αναβολής της από την αρχικώς προσδιορισθείσα δικάσιμο της 17/5/2017 λόγω αποχής των δικηγόρων.

Η Αίτηση Ακυρώσεως έχει ασκηθεί στο όνομα 60 Αιτούντων οι οποίοι μου είχαν χορηγήσει σχετική έγγραφη εξουσιοδότηση.  Η εξουσιοδότηση όμως αυτή δεν αρκεί για τη νόμιμη παράστασή σας ενώπιον του Δικαστηρίου. Γι'αυτό το λόγο , όσοι επιθυμούν να εκπροσωπηθούν κατά τη συζήτηση της υπόθεσης θα πρέπει:

1. Να μου το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 8/6/2017. Ταυτόχρονα θα πρέπει να μου στείλουν ηλεκτρονικά τα εξής στοιχεία τους: α) ονοματεπώνυμο, β) όνομα πατρός, γ) όνομα και γένος μητρός, δ) ΑΦΜ, ΔΟΥ, ε) επάγγελμα, στ) τόπο και ημερομηνία γεννήσεως, ζ) διεύθυνση κατοικίας, η) αριθμό δελτίου ταυτότητας, ημερομηνία εκδόσεως, εκδούσα αρχή

2. Να προσέλθουν  σε Συμβολαιογράφο του Αμαρουσίου που θα τους υποδείξω  για να υπογράψουν ειδικό δικαστικό συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο προς εμένα προκειμένου να τους εκπροσωπήσω ενώπιον του συγκεκριμένου Δικαστηρίου. Γι'αυτό το λόγο θα χρειαστώ και στοιχεία επικοινωνία σας (e-mail, αριθμό τηλεφώνου για να σας ειδοποιήσω σχετικά)  
Παρακαλώ πολύ να έχετε υπόψιν σας ότι επειδή τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατά τη σύνταξη της Αίτησης Ακύρωσης με τα οποία καλύφθηκαν καταρχήν τα έξοδα άσκησης της Αίτησης Ακυρώσεως,  δεν επαρκούν για να καλυφθούν περαιτέρω τα έξοδα της δίκης και η αμοιβή της Συμβολαιογράφου για το πληρεξούσιο, όσοι συμμετάσχουν στη διαδικασία αυτή θα επιβαρυνθούν με το κόστος σύνταξης του πληρεξουσίου το οποίο θα επιμεριστεί μεταξύ όσων προσέλθουν για να το υπογράψουν. Το κόστος του πληρεξουσίου θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των φύλλων του, γι'αυτό το λόγο δεν μπορώ να σας το προσδιορίσω αυτή τη στιγμή. Ενδεικτικά μόνο μπορώ να σας αναφέρω ότι πληρεξούσιο 2 φύλλων στοιχίζει 50 ευρώ..

3. Τέλος, προς απόδειξη του έννομου συμφέροντός σας στην άσκηση της συγκεκριμένης Αίτησης Ακυρώσεως ως κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής θα χρειαστώ μέχρι την Παρασκευή 9/6/2017 φωτοαντίγραφα αποδεικτικών ότι κατοικείτε στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, με ημερομηνία προγενέστερη της 29/2/2016 οπότε κατατέθηκε η Αίτηση Ακύρωσης (π.χ φωτοτυπία συμβολαίου αγοράς του διαμερίσματος, λογαριασμό κοινής ωφελείας, ληξιαρχική πράξη γάμου εάν τα προηγούμενα αποδεικτικά είναι στο όνομα του/της συζύγου ).

Θα ήθελα επίσης να έχετε υπόψιν σας ότι όσοι αποφασίσουν να μην συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία, τότε η Αίτηση Ακύρωσης θα απορριφθεί καταρχήν ως προς αυτούς. Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω το δικαστήριο για εμένα και τα μέλη της οικογενείας μου που συμμετέχουμε στους Αιτούντες.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία και  για την προσοχή σας.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Χρυσούλα Καρατζή

Κορυτσάς 4-6
Πολύδροσο
Τηλ.: 2106855592, 6972031735
E-mail: ch.karatzi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου