Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ο ποδηλατόδρομος και τα…μαύρα σκοτάδια της οδού Ευζώνων !!!

Με συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου τη  Δευτέρα 15 Μαΐου  και ώρα 12:00 μ.μ., στο Δημαρχείο Αμαρουσίου παραδίδεται ο νέος ποδηλατόδρομος στο Μαρούσι, που ενώνει (;)  τρεις γειτονιές του Αγ. Θωμά, Παραδείσου, Πολυδρόσου και προγραμματίζεται διεξαγωγή ποδηλατάδας στις 21 Μαΐου 2017.


οδός Ευζώνων (ήμερα) 

Ευκαιρία, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι τεχνικών υπηρεσιών και περιβάλλοντος, να επιβλέψουν τις υπηρεσίες του Δήμου στο διάστημα που απομένει, να φροντίσουν να αποκαταστήσουν σειρά θεμάτων της ποδηλατικής διαδρομής, όπως το κλάδεμα των δένδρων που εμποδίζουν τους ποδηλάτες, τη λειτουργία του ειδικού φωτισμού (ο ποδηλατόδρομος είναι και για το βράδυ), την απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων, κλπ .

οδός Ευζώνων (νύχτα
Ειδικά στην οδό Ευζώνων η οποία συνδέει το Ν. Μαρούσι με την παραρεμάτια  οδό Κορυτσάς, ο ποδηλατοδρόμος στο τμήμα (Καραμανλή έως Εθνάρχη Μακαρίου) είναι απροσπέλαστος όπως και τα πεζοδρόμια λόγω μαύρων σκοταδιών…

οδός Ευζώνων απο Εθν. Μακαρίου (νύχτα) 


Το ίδιο συμβαίνει και στο τμήμα από οδό Φραγκοκλησιάς έως Κορυτσάς που είναι σημασμένο ως πεζόδρομος, για το οποίο ο Σύλλογος προσπαθεί από το 2015  με αλληλογραφία και παρεμβάσεις να ηλεκτροφωτισθεί. 






Οι κάτοικοι του συγκεκριμένου σημείου δεν είναι πολίτες β΄κατηγορίας, αλλά δημότες που πληρώνουν τα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού όπως όλοι οι άλλοι, και το θέμα αυτό θα έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί χθες, πλην όμως η τελευταία αίτηση του συλλόγου είχε μια αόριστη απάντηση από πλευράς Δήμου .









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου