Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Συνάντηση του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αμαρουσίου με 3 Συλλόγους

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του επικεφαλής του συνδυασμού  «Λαϊκή Συσπείρωση»  Αμαρουσίου κ. Θανάση Φωτόπουλου με μέλη των ΔΣ των συλλόγων «Προστασίας ρεματιάς    Πεντέλης Χαλανδρίου και περιβάλλοντος», «Παραδείσου» και «Πολυδρόσου» για τρέχοντα θέματα     των περιοχών.


 Από τους συλλόγους παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των ΔΣ  κ Κέλλυ Δάνου, κ. Γωγώ Βαρδουλάκη, κ.  Παναγιώτης Πάντος  αντίστοιχα  και τα  μέλη του  ΔΣ του συλλόγου  Πολυδρόσου  κ.  Βασίλης  Καπρινιώτης και κ. Γιάννης Κορομπίλης  δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου. 


 Ο κ.  Θανάσης Φωτόπουλος επισκέφτηκε το σύνολο της διαδρομής του ποδηλατοδρόμου στο έργο της βιοκλιματικής από την οδό Καραμανλή έως τη Λ. Κηφισίας  και προσωπικά διαπίστωσε τις ελλείψεις και ατέλειες του έργου,  τα αδιάνοικτα τμήματα των παραδρομών της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης, το αδιέξοδο – αδιάνοικτο τμήμα της οδού Ροδοδάφνης, τα μη ηλεκτροφωτισμένα τμήματα της οδού Ευζώνων  το χώρο των 9 στρεμμάτων στη συμβολή ΑΟ, Λ. Πεντέλης και Φραγκοκλησιάς  που οι τοπικοί σύλλογοι διαχρονικά ζητούν την ανάπλαση του από την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αμαρουσίου και Χαλανδρίου.

ο χώρος των 9 στρεμμάτων στη συμβολή ΑΟ, Λ. Πεντέλης και Φραγκοκλησιάς
Ενημερώθηκε για τα θέματα οδικής ασφάλειας του Πολυδρόσου και Παραδείσου, τις δυσκολίες μετακίνησης εξαιτίας των εκκρεμοτήτων των κυκλοφοριακών μελετών και για τα θέματα των ομβρίων που από δεκαετίες απασχολούν και τις 2 ΠΕ. 

σχεδιασμός (κόκκινο χρώμα) αγωγών ομβρίων Πολυδρόσου 

σχεδιασμός (κόκκινο χρώμα) αγωγών ομβρίων Παραδείσου
Για τη συνεδρίαση του ΔΣ της  Τρίτη 30 Μαΐου η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει καταθέσει σχετική ερώτηση για τον ποδηλατοδρόμο και το έργο της «βιοκλιματικής»,  που εκτιμάται ότι θα συζητηθεί προ ημερησίας διάταξης καθώς για το ίδιο θέμα έχει καταθέσει ερώτηση που εκκρεμεί η συζήτηση της από 9-5-2017,  η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Διακολιού.

Λόγω της σπουδαιότητας των θεμάτων σχετικά με το έργο της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω Δημιουργίας Διαδρομής Πεζών – Ποδηλάτων», η παρουσία όλων μας επιβάλλεται στο Δημοτικό Συμβούλιο  της  Τρίτης  30 Μαΐου 2017 στις 19:00, στο δημαρχείο της πόλης (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου