Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Απάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας – Περιβάλλοντος του Δήμου Βασίλη Κόκκαλη σχετικά με τον νέο ποδηλατόδρομο



Με αίσθημα ευθύνης διαβεβαιώνουμε  τον Σύλλογο Πολυδρόσου αλλά κυρίως τους κατοίκους της περιοχής, ότι είμαστε ενήμεροι για τις μικρές ατέλειες - σε σχέση με το μεγάλο έργο - και οι οποίες θα διευθετηθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού άλλωστε αφορούν συμβατικές υποχρεώσεις του εργολάβου.

Ο ποδηλατόδρομος είναι ένα πράσινο έργο, βιώσιμης ανάπτυξης, χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ, ολοκληρώθηκε με την καταλυτική παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. Ενώνει τρεις γειτονιές, τις οποίες αναβαθμίζει βιοκλιματικά και δίνει ευρωπαϊκή διάσταση στις μετακινήσεις των κατοίκων.

Η δημοτική αρχή, οι υπηρεσίες του δήμου, είναι συνεχώς στην διάθεση, των Συλλογικών φορέων και φυσικά, με απόλυτο σεβασμό στους δημότες. Ο στόχος είναι κοινός, μια ευρωπαϊκή, ανθρώπινη πόλη και αυτό μόνο με την συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί.

Τέλος, θα παρακαλούσα τον κύριο Βλάχο να κάνει την υπέρβαση ας αφήσει τις παλαιοκομματικές επικοινωνιακές τακτικές του παρελθόντος, και να μεταβεί στο σήμερα, στο Μαρούσι που αντιστέκεται στην μίζερη Ελληνική πραγματικότητα με Όραμα, Έργα, Ανθρώπινο Πρόσωπο, Κοινωνικές Συμμαχίες.

Σας αναμένουμε δίπλα μας, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτετε, για το καλό του Μαρουσιού που αγαπάμε..Για αρχή.. πάρτε το ποδήλατο σας και ελάτε στις 21/5, στην ποδηλατάδα για την Παγκόσμια ημέρα Πνευμονικής Υπέρτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου